VARFÖR en InBody Mätning?

Du lägger otaliga timmar på träning hos oss, sliter och kämpar kanske mot ett tydligt mål. NU har du chansen att ta din träning till ytterligare en nivå, igenom ännu mer kunskap om just DIN kropp.

Med en InBody mätning får du en tydlig bild över din kroppssammansättning, eventuella obalanser, indikationer på inflammationer och en inblick i din allmänna hälsa och hur din kropp egentligen mår på insidan.

Välkommen att kontakta någon av oss Personliga Tränare nedan för mer information och bokning.

disa@sandaredstc.se

johanna@sandaredstc.se

evelina@sandaredstc.se

Pris: 295:-/gång

Autogiro: 99:-/månad (bindningstid 12 månader)

Skaffa vårt autogiro och gör regelbundna mätningar för att följa din personliga utveckling. Om man väljer autogiro så har man möjlighet att mäta sig 2 gånger/månad för att få en bra uppföljning utav resultaten.

HUR:

För att uppnå största möjliga tillförlitlighet så rekommenderar vi att du kommer och mäter dig så tidigt som möjligt på morgon, helst innan både frukost och träning. Stor vikt ligger även i att du mäter dig vid samma tid och under samma förutsättningar som förgående mätning.

Du ställer dig barfota på vår våg i ca 45 sek med valfri klädsel på.

Resultatet av mätningen kan du antingen få i utskrift, eller i InBodys egna app som vi rekommenderar att du laddar ner och enkelt följer dina resultat med tydliga tabeller, kurvor och övrig historik.

Vi rekommenderar regelbundna mätningar med cirka 4 veckors mellanrum. Främst för att du tydligt och klart ska se att du hittat rätt i din individuella träning och kostupplägg, eller om du behöver göra några justeringar för att få ut maximalt av din träning.

Denna app är gratis för dig som kund att använda och ladda ner.

Industrivägen 8
Sandared

  • 033-25 55 25